Het 100 dagen traject

Sta in 100 dagen weer in de kracht van je leven

Zit je alsmaar laag in je energie?

Ervaar je geen grip en controle op je huidige leefstijl?

Heeft je dag de regie over jou?

Is de sportschool niet de plek voor jou?

Waar moet je beginnen en hoe verder?

Tijd voor actie!!

Een net wat ander traject dan enkel sporten en een voedingsplan

Wist je dat je een mens bent en geen robot? Althans, ik niet. Als de accu van een robot  leeg is stop je het in de oplader en een paar uurtjes later is die weer vol energie. Bij een mens spelen er iets meer factoren. Als dertig plusser ben je ambitieus, je hebt een baan, misschien wel een partner en een gezin. Allemaal dingen die je beïnvloeden in je dagelijks bestaan (positief en negatief). Het is vaak niet zo dat je met een avondje op tijd naar bed gaan om de accu op te laden dat je er 100% bent. Hier spelen meer factoren voor. Daarom maak ik in dit traject gebruik van het 6 domeinen model.

 • Training & Beweging
 • Stress & Persoonlijke ontwikkeling 
 • Voeding
 • Het immuunsysteem
 • Slaap
 • Ademhaling


In dit 100 dagen traject gaan we niet bezig met eetschema's en wat je wel en niet mag eten. In dit traject gaan we aan de slag bij de kern. We komen er in 100 dagen achter en gaan bezig met wat jij nodig hebt om weerin de kracht van je leven te komen staan. 

Dit waren doelen van oud deelnemers van dit traject

"Mijn doelen waren meer energie hebben, minder dips hebben en vooral een gezondere relatie met eten." - Leonie

"Mijn doelen waren om minder energie dips te hebben, beter te slapen en minder afhankelijk te zijn van eten" - Wiebe
"Ik was op zoek naar een stabieler energieniveau en een betere sportroutine" - Tryanka

"We wilden bewuster worden over onze leefgewoonten" - Ralph

"Ik sliep slecht, had een gejaagd gevoel en meerdere energie dips op een dag" - Hettie

Wat anderen zeggen...

Je hebt me van klachten afgeholpen waar de artsen geen oplossing voor hebben
Bedankt Merwin voor dit traject die ik onder jouw bezielende leiding heb gedaan. Ruim 7kg afgevallen, een stuk fitter en je hebt me van klachten afgeholpen waar de artsen geen oplossing voor hebben. Dank voor je geduld, kennis en enthousiasme. Ik blijf bij je trainen want ik voel me nu fit genoeg voor de bootcamp training. Je bent een echte aanrader voor iedereen die zich fitter en beter wil voelen!
Ben - 62 jaar
Wat maakt jou anders als je 10kg bent afgevallen?
De eerste vraag die Merwin mij stelde was; wat is je doel? 'Mijn doel is 10 kg afvallen'. 'Nee Leonie, dat is geen doel.. want wat maakt jou anders als je 10 kg bent afgevallen?
Dit zette mij gelijk al aan het denken. Mijn doelen waren meer energie hebben, minder dips hebben en vooral een gezondere relatie met eten. Merwin heeft mij hierbij erg goed begeleid. Ik heb veel geleerd over voeding, slapen, stress en ademhaling. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en minder afhankelijk van eten. Merwin weet waar hij het over heeft en brengt dit op een enthousiaste manier over.
Leonie - 31 jaar
Het 6 domeinen model

Het 100 dagen traject

WAT HOUDT DIT TRAJECT IN?

 • Eerst plannen we een GRATIS kennismaking in. Altijd fijn om elkaar met een kop koffie (of thee) te leren kennen. 
 • Als we daadwerkelijk gaan starten ontvang je een uitgebreide vragenlijst met betrekking tot het 6 domeinen model.
 • We doen een uitgebreide intake. We nemen de vragenlijst door, doen verschillende metingen en maken samen een plan voor de komende 100 dagen.
 • Het traject is volledig afgestemd op jou. Maatwerk dus. Met of zonder personal-training, meedoen met de small group trainingen of trainen in je eigen sportschool 
 • Meerdere keren spreken we gedurende de 100 dagen af. Afhankelijk van je doelstelling en het gemaakte plan natuurlijk
 • Na 100 dagen stellen we een plan op hoe verder te gaan. 


Wat levert het je op...

"Ik voel me daadwerkelijk echt veel beter!"

Meestal ben ik in eerste instantie een beetje sceptisch over lifestyle programma’s, maar ik moet eerlijk zeggen dat dit traject me écht veel heeft opgeleverd. De doelen waren om minder energie dips te hebben, beter te slapen en minder afhankelijk te zijn van eten. Mede door de professionele begeleiding van Merwin, zijn motivatie en bevlogenheid, heb ik mijn doelen mogen behalen en voel ik me daadwerkelijk echt veel beter!

Wiebe - 42 jaar
"Merwin heeft me in 3 maanden tijd een stuk bewuster gemaakt"

Merwin heeft me in 3 maanden tijd een stuk bewuster gemaakt: hij liet me inzien hoe belangrijk het is dat je echt bewust kiest voor een gezonder leven. Een betrokken coach met veel aandacht voor je mindset en dat is heel fijn!

Janneke - 38 jaar

"Door te kijken naar diverse domeinen heb ik een veel stabieler energieniveau"

Super blij dat ik voor dit traject heb gekozen. Door te kijken naar diverse domeinen zoals slaap en ademhaling heb ik een veel stabieler energieniveau, en een nog stabielere sportroutine. Mede door de wijze lessen die op een zeer praktische manier worden uitgelegd lukt het mij om deze in het dagelijkse doen en laten toe te passen.. Enorm bedankt voor deze grote ontwikkelingen in een relatief korte tijd..

Tryanka - 41 jaar

Mijn specialisaties

Personal-Training

Meer dan 10+ jaar ervaring

Physis Specialist

Specialist in het unieke 6 domeinen model

Coaching

Spiegelen van jouw belemmerende overtuigingen om uiteindelijk krachtige keuzes te kunnen maken

Een maatwerk traject

Dit traject wordt helemaal afgestemd op jou. Geen standaard voedingsschema's, sportprogramma's of stappenplan. Maar gericht op jou. Aan de hand van de kennismaking, vragenlijst en intake maken we samen een plan voor de komende 100 dagen. 


 • Prijs op aanvraag


Nieuwsgierig geworden naar dit traject? Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking in, in mijn agenda zodat we jouw doelen en de mogelijkheden kunnen bespreken. 

"Het 100 dagen traject is een doeltreffend en inspirerend traject dat op een bijna simpele manier de ogen opent om betere en verstandigere keuzes te maken"

Tryanka - 41 jaar