Plan je gratis proefweek in!

In deze trainingen...

Is er ruimte voor persoonlijke begeleiding

En toch trainen in een groep

Trainen we in kleine groepen

Maximaal 8-12 personen

Trainingen we doelgericht 

Onder leiding van een ervaren personal trainer

Hét alternatief voor de sportschool

Proef de sfeer en train een week GRATIS mee met onze Small Group Trainingen in Dronten. Wij bieden zowel bootcamps als bokstrainingen aan in kleine groepen. Zo is er altijd tijd en aandacht voor jou en proberen we de kwaliteit hoog te houden. 

Reviews

Al jaren een bootcamp liefhebber en sinds 1,5 maand train ik bij Merwin. Zijn trainingen zitten technisch super goed in elkaar, ik leer nog steeds nieuwe dingen, ondanks de ervaring. De lessen zijn leuk en ik merk al erg veel progressie. Kortom een blije, tevreden sporter hier!
Loeke
De trainingen bij Merwin zijn uitdagend en divers. Er is veel aandacht voor een goede warming-up en cooling-down. Doordat de groepen relatief klein zijn, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding waardoor hij je uitdaagt om het uiterste uit een training te halen.

Daarnaast is het aanbod divers. De ene training is meer gericht op je conditie en bij de andere training staat krachttraining centraal. De combinatie is heel fijn en dat allemaal in de buitenlucht!
Anne-Marie
Na een (gratis) kennismakingstraining Bootcamp was ik meteen enthousiast om hiermee verder te gaan. Merwin geeft op een prettige en rustige manier de training. Hij zorgt dat iedereen binnen zijn/haar eigen mogelijkheden wordt uitgedaagd. Elke training is anders en heeft altijd fijne oefeningen. Het buiten trainen, in weer en wind, geeft het een extra dimensie! Een aanrader!!
Annemieke

Meer info nodig?