Het 100 dagen traject

Het traject waar gezondheidsdoelen worden behaald

Zit je alsmaar laag in je energie?

Ervaar je regelmatig lichamelijke klachten?

Wordt het een keer tijd om echt fit te worden?

Een net wat ander traject dan enkel sporten en een voedingsplan

Dat sporten en gezond eten goed voor je is, dat hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Ondanks dat je dit weet lukt het je maar niet om fitter en gezonder te worden. Misschien overweeg je maar weer eens naar de sportschool te gaan. Terwijl je stiekem ook wel weet dat naar de sportschool gaan niet de manier is om je doelen te behalen.

Het 100 dagen traject is net wat anders wat de oplossing voor je gaat zijn. Dit is een traject waar we compleet kijken naar jou als individu, je privé situatie en je omgeving. Zo krijgen we een compleet beeld wat voor jou werkt. Dit traject is ontworpen om je algehele gezondheid te verbeteren. Dit doen we doormiddel van training, voeding, het immuunsysteem, slaap, stress en ademhaling.

In dit 100 dagen traject krijg je van mij niet voorgeschotelde eetschema's en wordt er niet opgelegd wat je wel en niet moet eten. In dit traject gaan we aan de slag bij de kern. Hoe kan jij er voor zorgen dat je gezondheidsdoelen behaalt en leren we je wat je daar exact voor nodig hebt.  

Dit waren doelen van oud deelnemers van dit traject

"Mijn doelen waren meer energie hebben, minder dips hebben en vooral een gezondere relatie met eten." - Leonie

"Mijn doelen waren om minder energie dips te hebben, beter te slapen en minder afhankelijk te zijn van eten" - Wiebe
`"Sporten was aan mij zeker niet besteed. Echter de kilo’s kwamen er wel makkelijk bij. Iedere keer weer naar de sportschool, het zoveelste abonnement. Deze keer moest het anders`' - Tim

Wat anderen zeggen...

Je hebt me van klachten afgeholpen waar de artsen geen oplossing voor hebben
Bedankt Merwin voor dit traject die ik onder jouw bezielende leiding heb gedaan. Ruim 7kg afgevallen, een stuk fitter en je hebt me van klachten afgeholpen waar de artsen geen oplossing voor hebben. Dank voor je geduld, kennis en enthousiasme. Ik blijf bij je trainen want ik voel me nu fit genoeg voor de bootcamp training. Je bent een echte aanrader voor iedereen die zich fitter en beter wil voelen!
Ben - 62 jaar
Wat maakt jou anders als je 10kg bent afgevallen?
De eerste vraag die Merwin mij stelde was; wat is je doel? 'Mijn doel is 10 kg afvallen'. 'Nee Leonie, dat is geen doel.. want wat maakt jou anders als je 10 kg bent afgevallen?
Dit zette mij gelijk al aan het denken. Mijn doelen waren meer energie hebben, minder dips hebben en vooral een gezondere relatie met eten. Merwin heeft mij hierbij erg goed begeleid. Ik heb veel geleerd over voeding, slapen, stress en ademhaling. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en minder afhankelijk van eten. Merwin weet waar hij het over heeft en brengt dit op een enthousiaste manier over.
Leonie - 31 jaar
Het 6 domeinen model

Het 100 dagen traject

WAT HOUDT DIT TRAJECT PRAKTISCH IN?

  • Eerst plannen we een GRATIS kennismaking in. Altijd fijn om elkaar met een kop koffie (of thee) te leren kennen. 
  • Voor aanvang ontvang je een uitgebreide intake vragenlijst.
  • De eerste training staat in het teken van een uitgebreide intake. We nemen de vragenlijst door, doen verschillende metingen en maken samen een plan voor de komende 100 dagen.
  • Het traject is volledig afgestemd op jou. Maatwerk dus. Aan de hand van je doelen maken we het traject inzichtelijk.
  • Meerdere keren spreken we gedurende de 100 dagen af voor een consult. In deze consult gesprekken gaan we in op het 6 domeinen model.
  • Naast het 100 dagen traject kan jij onbeperkt meedoen aan de Small Group Trainingen.
  • Na 100 dagen stellen we samen een plan op hoe verder te gaan. 


Wat levert het je op...

"Ik voel me daadwerkelijk echt veel beter!"

Meestal ben ik in eerste instantie een beetje sceptisch over lifestyle programma’s, maar ik moet eerlijk zeggen dat dit traject me écht veel heeft opgeleverd. De doelen waren om minder energie dips te hebben, beter te slapen en minder afhankelijk te zijn van eten. Mede door de professionele begeleiding van Merwin, zijn motivatie en bevlogenheid, heb ik mijn doelen mogen behalen en voel ik me daadwerkelijk echt veel beter!

Wiebe - 42 jaar
"Merwin heeft me in 3 maanden tijd een stuk bewuster gemaakt"

Merwin heeft me in 3 maanden tijd een stuk bewuster gemaakt: hij liet me inzien hoe belangrijk het is dat je echt bewust kiest voor een gezonder leven. Een betrokken coach met veel aandacht voor je mindset en dat is heel fijn!

Janneke - 38 jaar

"Door te kijken naar diverse domeinen heb ik een veel stabieler energieniveau"

Super blij dat ik voor dit traject heb gekozen. Door te kijken naar diverse domeinen zoals slaap en ademhaling heb ik een veel stabieler energieniveau, en een nog stabielere sportroutine. Mede door de wijze lessen die op een zeer praktische manier worden uitgelegd lukt het mij om deze in het dagelijkse doen en laten toe te passen.. Enorm bedankt voor deze grote ontwikkelingen in een relatief korte tijd..

Tryanka - 41 jaar
Hij doet zijn slogan dan ook zeker eer aan!
Sporten was aan mij zeker niet besteed. Echter de kilo’s kwamen er wel makkelijk bij. Toch maar weer naar de sportschool, het zoveelste abonnement. Deze keer moest het anders. Toen ik op Instagram Merwin tegen kwam, leek me dat een goede andere weg om in te slaan. Nu zon 4 maanden verder zit ik beter in mijn vel en ben ik bijna 7.5 kilo kwijt. Ik ben ook al 40 jaar diabeet iets wat Merwin zeker niet vergat tijdens de trainingen. Hij doet zijn slogan dan ook zeker eer aan! Ik kan Merwin van harte aanbevelen.
Tim - 42 jaar

Mijn specialisaties

Personal-Training

Meer dan 10+ jaar ervaring

Physis Specialist

Specialist in het unieke 6 domeinen model

Coaching

Spiegelen van jouw belemmerende overtuigingen om uiteindelijk krachtige keuzes te kunnen maken

Een maatwerk traject

Dit traject wordt helemaal afgestemd op jou. Geen standaard voedingsschema's, sportprogramma's of stappenplan. Maar gericht op jou. Aan de hand van de kennismaking, vragenlijst en intake maken we samen een plan voor de komende 100 dagen. 


  • Prijs op aanvraag


Nieuwsgierig geworden naar dit traject? Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking in, in mijn agenda zodat we jouw doelen en de mogelijkheden kunnen bespreken. 

"Het 100 dagen traject is een doeltreffend en inspirerend traject dat op een bijna simpele manier de ogen opent om betere en verstandigere keuzes te maken"

Tryanka - 41 jaar