Personal Training aan huis

10+ jaar ervaring als personal trainer

No-nonsense trainer

500+ mensen getraind

Merwin is een gekwalificeerde en ervaren trainer waar je sport, mindset en lifestyle combineert. Je wordt tijdens de trainingen en sessies altijd gemotiveerd om grenzen op te zoeken en te verleggen, op een prettige, speelse en sportieve wijze.

Marray - 40 jaar

Personal Training

  • Wil jij structureel sporten en dit de komende tijd echt goed aanpakken om je gezondheid te verbeteren?
  • Voel jij je niet thuis en op je gemak in de sportschool?
  • Loop je telkens tegen een motivatieprobleem aan?
  • Kan je dus wel een stok achter de deur gebruiken?
    `

Dan ben je bij mij aan het juiste adres

Ik ben namelijk letterlijk je stok achter je eigen deur die het jou helpt op weg naar je gezondheidsdoelen.


Sinds 2013 help ik mensen aan een fit, gezond, sterk, weerbaar en een betere balans doormiddel van personal-training en leefstijlcoaching. Ik maak het zo gemakkelijk mogelijk voor je. Ik kom namelijk naar jou toe. Je hoeft dus niet naar een sportschool/locatie. Dit scheelt jou tijd en het brengt veel gemak met zich mee. 

Mijn werkwijze

Stap 1: Telefonische kennismaking

Een online afspraak maken is makkelijk. Maar even bellen is persoonlijker. En daar sta ik voor. Nadat jij een afspraak in mijn agenda hebt ingepland bel ik je naderhand altijd even op om telefonisch kennis te maken. 

Stap 2: Ik kom bij jou langs voor een kennismaking

Elkaar even in de ogen aankijken vind ik belangrijk. Dit trainingstraject koop je namelijk niet iedere dag in de supermarkt. Ik vind het namelijk belangrijk dat we een enige klik hebben. Je leert mij een beetje kennen en wat mijn werkwijze is. Als je het gevoel hebt dat dit bij je past schudden wij elkaar de hand en plannen we een intake in. 

Stap 3: Intake

De eerste keer staat altijd in het teken van een uitgebreide intake. In deze intake nemen we een uitgebreide vragenlijst door, we doen verschillende bewegingstesten/analyses en doen verschillende antropometrie (weegschaal, bloeddruk etc,) metingen. 

Stap 4: Het vervolg

De komende periode kom ik 1 of 2 keer per week bij jou thuis voor een trainingssessie met daarbij coaching op weg naar een gezonder en fitter leven. 

Behaal net als deze mensen jouw doelen

Ik en mijn vrouw trainen al een paar jaar bij Merwin, eerst om bepaalde doelen te stellen zoals de Alpe d’huzes en de Drenthe200. Tegenwoordig zijn we ook steeds meer bezig met bewustwording over leefgewoonten. Merwin is deskundig, heeft passie voor zijn vak en is gewoon een goeie kerel! Ik kan iedereen aanraden om met Merwin te investeren in je eigen gezondheid
Ralph Kerremans 
De combinatie van sporten op maat, krachttraining, advies over voeding, slaap en de andere domeinen hebben mij een hoop gebracht. Merwin heeft ervoor gezorgd dat ik mij energiek voel, plezier heb in het sporten en hij heeft me inzichten gegeven waar ik mijn leven lang profijt van zal hebben.

Liesbeth Broekhuizen

Een tijdje terug besloot ik dat ik fitter door het leven wilde gaan. Hier sprak ik over met Merwin en samen zette we een plan op hoe dit aan te pakken. Ik leerde over voeding, slaappatronen en we starte samen met mijn workout plan. Nu, een paar maanden later, zit ik lekkerder in mijn vel, voel mij goed en ben ik mij bewuster van de voordelen van gevarieerde voeding en beweging.
Niet een standaard sportschema of een dieet. Maar professionele begeleiding en een motiverende coach!

Myrthe Suidgeest

Aanbod

Privé training aan huis

Alle privé trainingen zijn persoonlijk en op jou afgestemd. Ik lever graag maatwerk en ik wil jou het zo eenvoudig mogelijk maken. Om jou/jullie zo goed mogelijk te helpen wil ik eerst even kennismaken, Vul je gegevens in via onderstaande button in. 

Samen met je partner

Alleen training is leuk. Samen trainen is leuker. Train samen met je partner, vriend(in) of collega. Dit reduceert de p.p. prijs flink. 


Even bellen?