Over mij...

Wie ben ik, wat doe ik en waarom doe ik het zoals ik het doe?

Herken je dit? Je weet dat naar de sportschool gaan belangrijk is, maar heel eerlijk. Je vindt het er geen z*k aan. Je wordt amper gezien, voor je gevoel doe je maar wat en over enig resultaat hoeven we niet eens te spreken. Nou, lees dan vooral even wie ik ben en wat mijn drijfveren zijn en waarom ik jou weer in de kracht van je leven zet.


Ik ben Merwin Bierlee en ik ben sinds 2013 ben ik begonnen als fitness instructeur en geleidelijk doorgegroeid naar personal trainer. Ondertussen weet ik dus wel hoe de fitnessbranche in elkaar steekt. Mijn belangrijkste kernwaarden persoonlijkheid, doelgerichtheid en een comfortabele sfeer. Echter matchen deze drie kernwaarden niet helemaal de reguliere sportschool.


En vanuit dit vertrekpunt ontstond 'hét alternatief voor de sportschool'. Waar persoonlijke aandacht centraal staat om doelgericht aan de slag te gaan maar wel in een comfortabele sfeer waar jij je veilig en senang voelt.


Bij mij kan je terecht voor individuele begeleiding doormiddel van het 100 dagen traject of personal-training, maar je kan bij mij ook trainen in kleine groepen. Al mijn trainingen & Trajecten hebben maar één doel: Jou weer in de kracht van het leven te zetten. 

Meer over mijn kernwaarden...

Wat maakt mij anders dan de sportschool?

Persoonlijkheid, doelgerichtheid en een comfortabele sfeer

Mijn 3 belangrijkste kernwaarden

Persoonlijkheid
Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Als je bij mij traint, weet ik weet wie je bent. Of je nu individueel traint met mij als trainer of in groepsverband. Ik streef er naar om te weten waarom je bij mij traint. Wat je doelen en eventuele klachten zijn. Wat je leuk vindt om te doen en om te weten waarin je uitgedaagd kan (en mag) worden.


Doelgerichtheid
Je sport niet voor niks. Er is vaak een achterliggende gedachte waarom je sport. Misschien wil je je wel fit en energiek voelen, een paar kilo afvallen of van je lichamelijke klachten afkomen. Het kunnen allemaal redenen zijn. In mijn Trainingen & Trajecten doen we nooit zomaar iets. Er zit vaak een gedachte achter. Allemaal met één doel. Om jou bewust te laten nadenken over je lijf zodat je deze beter leert kennen en signalen gaat herkennen om eerder in te grijpen.


Comfortabele sfeer
Je groeit het meest als je je veilig voelt. Met een fijne groep mensen om je heen. Lachen met elkaar en goed en verbindend gesprek hebben vind ik belangrijk.. Geen spierballentaal of gladde praatjes. Maar verbindingen. 

Merwin Bierlee - Trainingen & Trajecten

Hét alternatief voor de sportschool