Merwin Bierlee
07/07/2024
1 min
0

Bootcamp training, zo zien onze bootcamptrainingen eruit

07/07/2024
1 min
0

Sport je graag in groepsverband? En houd je wel van uitdaging en variatie? Dan is bootcamp bij Merwin Bierlee - Trainingen & Trajecten echt iets voor jou! Bootcamp is een training waarmee je snel fitter wordt. En weet je wat het mooiste is? Je hoeft het niet alleen te doen! Samen met anderen doe je verschillende oefeningen in de buitenlucht. Denk aan traditionele fitnessoefeningen zoals squats, lunges en verschillende buikspieroefeningen, maar ook aan rennen en jumping jacks en step ups . Met bootcamp is alles mogelijk. Lees snel alle ins en outs over onze bootcamptrainingen in deze blog

Wat is bootcamp?
Bij ons is bootcamp een groepstraining in de buitenlucht met conditie- en krachtoefeningen. Bij bootcamp maken we gebruik wat in de omgeving staat. Denk aan bankjes, hekjes of stoepranden. Maar maken we ook gebruik van fitnessmaterialen. Denk aan dumbells, kettlebells en touwen. Tijdens de bootcamptrainingen werk je regelmatig in kleinere groepjes of tweetallen. Hoe gezellig is het als je een goede vriend(in), buurvrouw of broer/zus meeneemt? 


Zo zien onze bootcamptrainingen eruit? 
Wij vinden doelgericht trainen belangrijk. Onze trainingen hebben altijd een doel om jou ergens beter in te maken. De ene keer is dat beter worden in rennen en een andere keer ligt de focus meer op de buikspieren of ademhaling. Onze training begint natuurlijk altijd met een warming-up en specifieke oefeningen ter voorbereiding op de workout. Gevolgd door een focus of the training. Dit is iedere training anders. Daarna volgt er een circuit of ander type training waarin je fanatiek aan de slag gaat. Uiteraard sluiten we af met een welverdiende cooling down.

Voor ieder niveau
Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Of je nu beginner bent of al even meedoet met de bootcamptrainingen. Mocht je pijntjes hebben of blessures of heel veel moeite met een bepaalde oefening. Dan passen we altijd de training voor je aan. Het kan wel zijn dat we je adviseren om eerst een paar weken met de Strength mee te doen. Hierin begeleiden we je uiteraard in. 

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met één van onze bootcamptrainingen in Dronten? Boek hier je gratis proefweek in.


Merwin Bierlee - Trainingen & Trajecten
Hét alternatief voor de sportschoolReacties
Categorieën