Training & beweging
Merwin Bierlee
Training & beweging
01/25/2024
1 min
0

Wat is Boxercise?

01/25/2024
1 min
0

Sinds begin 2024 kan je bij mij meedoen met de Small Group Training; Boxercise. In deze blog leg ik je uit wat Boxercise is, waarom ik voor Boxercise heb gekozen en waarom deze trainingen écht wat voor jou zijn. 


Wat is Boxercise?
Boxercise is een trainingsmethode dat je de basisskills van het boksen op een laagdrempelige en toegankelijke manier gaat beheersen. Het is een leuke, uitdagende en veilige training waarmee je supersnel fitter wordt. Het en het leuke is, het is voor alle leeftijden en fitheids-niveaus geschikt.

Tijdens de Boxercise trainingen die ik geef leer ik je dat je op een speelse wijze vertrouwd raakt met de technische uitvoeringen van de basistechnieken van het boksen. Zo trainen we met behulp van pads. Dit zijn een vorm van handschoenen waarbij er een breder oppervlakte is waarop je kan slaan. Bij Boxercise slaan en stoten we dus niet op elkaar. Er wordt dus niet aan sparring gedaan. In deze training werken we veel met tweetallen. Persoon A is de bokser, Persoon B is de padser. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen lekkere workout ervaart, maar dat het ook nog eens super gezellig is. 


Waarom heb ik gekozen voor Boxercise?
Ik wil dat jij in de kracht van je leven staat. Daar helpt Boxercise bij. Bij mijn trainingen & trajecten word je niet de beste bokser of de beste gewichtheffer. Boxercise is een onderdeel van je sportroutine waarin jij op een toegankelijke manier fitter wordt, weerbaarder wordt en wat een stress verminderd effect heeft op je dagelijks leven. Bij Boxercise hoef je geen super goede bokser te zijn en zo is het voor de beginner als de fanatiekeling een ideale training.


Waarom deze workout echt wat voor jou is?
Naast dat Boxercise je de basisskills leert van het boksen heeft deze manier van trainen nog veel meer positieve effecten en is het de ideale training voor jou.

- Het is stress verminderend
- Je leert beter bewegen
- Het traint je weerbaarheid en je incasseringsvermogen
- Je creëert een ijzersterke conditie
- Het verbeterd je motoriek
- Het boost je zelfvertrouwen
- Het is een sociale sport


Ben je enthousiast geworden en ben wil je een keer meedoen. Boek hier een proefles.

Reacties
Categorieën